Openingstijden
U kunt uw kind(eren) brengen tussen 07.00 uur en 08.15 uur.
(Indien anders gewenst zijn alle mogelijkheden bespreekbaar)
Wanneer uw kind een halve dag opvang nodig heeft kunt u uw kind(eren) tussen de middag brengen of ophalen tussen 12.00-en 13.00 uur.
Aan het eind van de dag mag u uw kind(eren) ophalen tussen 16.30- en 18.00 uur. (Indien anders gewenst zijn alle mogelijkheden bespreekbaar)

 

Ik ben het hele jaar geopend van maandag t/m vrijdag , met uitzondering van:

 De nationale feestdagen:
- 1 januari
- 1e Paasdag en 2e Paasdag
- Koningsdag 27 april
- Hemelvaartsdag
- 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag
- 1e Kerstdag 25 december en 2e Kerstdag 26 december

 

Mijn eigen vakantie(s)
Deze vakantie(s) geef ik geruime tijd ( minimaal 3 maanden) van tevoren aan zodat u een andere opvangmogelijkheid kunt regelen voor uw kind(eren).

Wennen

Wanneer u kiest voor opvang bij Droomkids mag uw kind twee weken voor de officiële startdatum 2 x 2 uur (9.00 uur – 11.00 uur) komen wennen.
Dit om u en uw kind de gelegenheid te bieden kennis te maken met mij, de andere gastkindjes en de omgeving waarin wij verblijven.

 

Afmelden
Wanneer uw kindje ziek is en niet in staat is om naar DroomKids te komen zou ik het erg op prijs stellen als u dit voor 08.00 uur laat weten.

Wanneer uw kind een dag niet komt en u meld dit een week van tevoren dan bied ik de mogelijkheid om deze op een andere dag in te halen, indien ik een plekje vrij heb.

De afgesproken uren moeten wel worden doorbetaald.
Zo wil ik ook graag met u meedenken als u een dag extra opvang nodig heeft buiten de afgesproken uren. Als ik een plekje vrij heb is uw kind altijd welkom ! Deze kosten breng ik wel in rekening.

 

Ophalen

Wanneer uw kind(eren) door iemand anders dan uzelf als ouders word(en) opgehaald, vind ik het erg prettig als u mij hiervan op de hoogte stelt. U kunt hiervoor een toestemmingsformulier tekenen en daarop vermelden wie uw kind(eren) in alle tijden mag ophalen in geval van nood/oponthoud.
Wanneer iemand anders uw kind(eren) komt ophalen en ik ben daarvan niet op de hoogte geef ik het kind uit veiligheid niet mee. 
Als u onverhoopt niet op de afgesproken tijd uw kind(eren) kunt komen ophalen laat dit dan even weten. Deze extra tijd breng ik wel in rekening.

Eten en Drinken

Fruit, Brood en tussendoortjes worden door DroomKids verzorgd, u hoeft daar niets extra’s voor te betalen.
U dient wel zelf zorg te dragen voor flesvoeding en eventuele dieetvoeding van uw kind,
Wanneer u uw kindje wilt laten mee eten met de avondmaaltijd breng ik hiervoor een half uur (€2,62) extra kosten in rekening.

 

Verjaardag vieren

Wanneer uw kindje jarig is vieren wij dit natuurlijk ook bij DroomKids.
Uw kindje mag trakteren, hierbij wil ik wel vragen om na te denken over een gezonde traktatie.
U mag zelf ook aanwezig zijn tijdens het feestje dat we vieren, indien dit niet mogelijk is mag u ook altijd een camera achterlaten, of ik maak zelf foto’s en zorg dat deze bij u terecht komen.
Ook als uw kindje afscheid neemt bij DroomKids mag hij/zij trakteren.

Ontwikkeling volgen van uw kind

Zoals ik al beschreef in mijn kennismakingsverhaaltje vind ik het erg belangrijk zorg op maat te bieden aan uw kind(eren).Ik wil graag inspelen op de behoefte van uw kind en uw kind de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen in het tempo dat hij/zij aangeeft.
Ik observeer uw kind(eren) minimaal twee keer per jaar, en breng u hiervan op de hoogte door middel van een gesprekje eens per jaar. Wanneer u op een ander moment behoefte heeft aan een gesprek is dit ook altijd mogelijk.

Algemene Huisregels
I
n de opvangomgeving van Droomkids is het niet toegestaan om te roken.​
Ik leer de kinderen om te gaan met het interieur en meubilair dat in mijn woning staat. Wanneer kinderen behoefte hebben om te klimmen en te rennen zullen wij hiervoor naar buiten gaan. Respect voor elkaar vind ik erg belangrijk en zal dit de kinderen ook bijbrengen.


 

Huisregels DroomKids

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now